Massages

Ontspannende Lichaamsmassage

Ontspannende lichaamsmassage is zowel voor lichaam als geest goed, even weg uit alle hektiek. Ontspant de spieren, maakt gewrichten en pezen soepel, verbetert de bloedsomloop, en stimuleert de afvoer van afvalstoffen.

Door het ontspannen van het lichaam kunnen ook allerlei klachten zoals stress, stijve nek, spanningshoofdpijn enslaapproblemen worden verzacht.

Wanneer u lichamelijk ontspannen bent zult u ook geestelijk meer rust vinden.

Hot Stone Massage

Hot Stone Massage wordt met warme vulkanische stenen uitgevoerd.

Door het gewicht en de warmte van de stenen dringt het diep door in de spieren en botten (een weldaad voor het lichaam). Er wordt een combinatie van hand en steen massage uitgevoerd. Deze massage geeft een diepe ontspanning en innerlijke rust.

Cupping Massage

Cupping Massage is een Chinese, diepgaande massage techniek, om hardnekkige plaatselijke verklevingen, pijn en energieverstoringen te behandelen. Ook als ondersteuning van anti-cellulitis. De doorbloeding in de spieren en weefsel wordt sterk verbeterd. Daardoor kan het lichaam de gifstoffen makkelijker afvoeren.

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage voor lichaam en gelaat. Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, en versteviging van het bindweefsel. Doordat je de huid goed doorbloed is, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. De circulatie wordt zo verbeterd en zo de huidconditie geoptimaliseerd.

Body Peeling of Scrub

Body Peeling of scrub behandeling bestaat uit

  • Peeling / Scrub stimuleert de celvernieuwing en zorgt dat dode huidcellen worden verwijderd.
  • Naast de reinigende functie heeft het ook een verfijnde en verjongende werking.
  • Deze werking wordt veroorzaakt doordat celvernieuwing gestimuleerd wordt en dode huidcellen worden verwijderd. Met als gevolg dat de huid mooi en glad aanvoelt.