Ademcoaching

Ik werk met verbonden ademhaling. Actief in en passief uit, in een ontspannen ritme en met ademhaling die op diepere ontspanning is gericht.

Verbonden ademen maakt gebruik van een specifiek adempatroon dat weggedrukte trauma’s omhoog laat komen om te transformeren. Hierdoor gaat de vastgehouden energie weer stromen. Je leert open te staan voor wat het leven je ieder moment biedt. Realiseer je dat het heilzaam werkt en de spanning in je lichaam aan het oplossen is.

De meeste mensen krijgen door hun manier van ademen te weinig zuurstof binnen, wat vermoeidheid, ziektes en stress kan veroorzaken. Als we iets eng vinden houden we onze adem in, dit gaat ten koste van onze vitale energie. Gevoelens worden lam gelegd en emotie onderdrukt. Ervaringen en trauma’s uit het verleden zijn verbonden met onze ademhaling. Door in een ademcoaching de ademhaling stap voor stap te verruimen, laten we steeds meer leven toe. Onverwerkte trauma’s en emoties uit ons verleden worden losgelaten en maken plaats voor gezondheid, rust en zelfvertrouwen. In een ademcoaching worden de gesloten gebieden geopend en de ademhaling verruimd. Zo krijg je de kans de onverwerkte emoties uit het verleden los te laten en te verwerken.

Ademtherapie