Instituut Bakker

Wie zijn wij?

Even voorstellen

Erik Bakker geboren 1964 te Groningen en Anja Bakker Kriesels geboren 1967 te Zegge, Getrouwd in 1999.
De ene denkt, de andere droomt. Samen hebben we iets neergezet met een gezamenlijk doel. Namelijk de mensen een fijn, en goed gevoel geven. Waarbij tijd en aandacht heel belangrijk zijn. Wij hebben onze kennis gebundeld om het mooiste resultaat te behalen. In een eigen gebouwde praktijkruimte met huiselijke sfeer, in een bosrijke omgeving.

Anja Bakker

Al 20 jaar ben ik werkzaam als schoonheidsspecialiste, waarvan de laatste 8 jaar in mijn eigen salon. Ik heb diverse opleidingen en cursussen gevolgd zoals: Schoonheidsopleiding, Parfumerie, Pedicuren, Bindweefsel massage voor gelaat en lichaam, Hot-stone massage, Cupping massage, Schiatsu massage, Make-up, Celzout-therapie, en een cursus wending. Jarenlange ervaring heeft bewezen dat innerlijke en uiterlijke verzorging samengaan om het beste resultaat te behalen.

Erik Bakker

De laatste 10 jaar ben ik me gaan verdiepen in het innerlijke van de mens. Ik heb 2.5 jaar de opleiding Reiki gevolgd, en heb daarna de docentenopleiding Yoga gevolgd, met daarbij een cursus wending, In 2016 heb ik mijn 4 jarige opleiding als spirituele coach met een diploma afgesloten. Vaak wordt spiritueel als zweverig ervaren, maar het is niets anders dan aan jezelf werken. Waardoor je beter in balans komt, zodat je meer uit het leven kunt halen en meer kunt genieten van de kleine en stille momenten in het leven. Het is ook verruimen van persoonlijke kwaliteiten en creativiteit. En niet te vergeten een beter beeld van jezelf verkrijgen en jezelf accepteren zoals je bent.
Dit willen we toch allemaal!

13592361_1253631577980613_4850994079200218403_n